Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Ä&&P Fredag 4/9

Skickat: 2015-09-03

Hej Alumn!

Vi är väldigt glada att meddela att årets Ä&&P har haft ett väldigt stort intresse, tyvärr har det här lett till att maten inte räcker åt alla.

På grund av det här så har vi tyvär varit tvugna att ta beslutet att endast alumner kommer få mat. Alla andra anmälda (och icke-anmälda alumner) är fortfarande välkomna att komma förbi för att festa och sjunga men bör dock se till att fixa mat sjäva.

Som tidigare nämnt så medtas all dryck själv.

Övrig info:
Tid: Fredag 4/9 kl 19
Plats: E-husets foajé
Klädsel: Overall


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida