Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Informationsutskick, juni 2015

Skickat: 2015-06-23


Hej Alumn!

Det här är informationsutskicket för Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund, du får detta då du är medlem i Alumniföreningen. Hej! Trevligt att du är med! :-)

Kommande aktiviteter

Afterwork i Malmö

Nästa torsdag, den 25/6 klockan 17:30, träffas vi för After Work på Malmö Brygghus, Hamnmästaren. Kom dit och prata lite strunt, eller gamla minnen, innan semestern (eller mitt i den om du redan har) vetja! Mer info finns på Facebook. Välkommen!

Ölprovning

Lördagen den 4/7 är det bokat bord för ölprovning på Tap Room i Malmö (Chokladfabriken). Vi provar 5 sorters öl som är bryggd i huset och käkar lite tilltugg i glada vänners lag. Du kan läsa mer om evenemanget samt anmäla dig på anmälningssidan.

Hänt sedan sist

Bilder från Maskins AW

De som vill se lite bilder från Afterworken så kan se ses här här.

Kemis 50-årsjubileum

Under våren har K-sektionen firat sitt 50-årsjubileum med pompa och ståt! Redan i februari anordnades en After Work för alumner och över 50 alumner träffades då för att starta igång jubileumsfirandet genom att prata gamla minnen och ha riktigt trevligt tillsammans. Under våren har flera aktiviteter anordnats för dagens studenter, bland annat en sittning på Lophtet, men det mesta av firandet var koncentrerat till Jubileumsveckan 9-17 maj. Efter invigning och brunch bjöds tre K-alumner in för att hålla ett lunchföredrag om hur det var att plugga och vara student på sin tid. Föredraget var mycket trevligt och uppskattat av alla! Samtidigt släpptes Jubileumstidningen, som också den innehåller många tillbakablickar i form av krönikor och alumniintervjuer. Dagen efter var det Jubileumsspex med nästan 120 åskådare, däribland ett stort antal alumner. Efter ännu en Lophtet-sittning och Go-kart-tävling var det Jubileumsbal på AF-borgen. 400 gäster varav 150 alumner hade en helt underbar kväll! Kasedansen till storband var särskilt populärt. Jubileet avslutades sedan med en ballunch av klassiskt snitt. Sammanfattningsvis har 50-årsjubileet varit oerhört lyckat, såväl studenter som alumner är supernöjda!

Bilder från jubileumet kan ses här.

Bilder från AWn i Stockholm

Den 21 maj hade Ingenjörer utan gränser och alumniföreningen en gemensam AW i Stockholm. Några bilder från kvällen finns här.

GDG Lund - Google I/O Offsite Event

29e maj var det ett offsite event för Google I/O i Lund. Bilder kan ses här.

Mer information kommer på Facebook - klicka Like så får du alltid informationen direkt. Om du vill veta mer om någon aktivitet, så svara bara på det här mailet!

Bjud in dina vänner

Har du en vän från LTH som du vill tipsa om våra aktiviteter? Vidarebefordra det här mailet, eller bjud in vederbörande på Facebook och LinkedIn!

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida