Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Kommande aktiviteter

Skickat: 2015-06-17

Hej Alumn!

Om du gillar öl och börjar bli törstig av att sommarvädret har svårt att bestämma sig har vi lite kommande aktiviteter som kan vara intressanta!

Alumni-AW 25/6

Nästa torsdag, den 25/6 klockan 17:30, träffas vi på After Work på Malmö Brygghus, Hamnmästaren. Kom dit och prata lite strunt, eller gamla minnen, innan semestern (eller mitt i den om du redan har) vetja!

Mer info finns på Facebook. Välkommen!

Öl-provning 4/7

Lördagen den 4/7 är det bokat bord för ölprovning på Tap Room i Malmö (Chokladfabriken). Vi provar 5 sorters öl som är bryggd i huset och käkar lite tilltugg i glada vänners lag. Du kan läsa mer om evenemanget samt anmäla dig på anmälningssidan.

Tidigare event

Den 21/5 var det After Work i Stockholm tillsammans med Ingenjörer Utan Gränser. Det blev en trevlig kväll, så pass trevlig att det inte hanns med att ta mer än 2 bilder (de går att hitta på vår Facebook-sida). Var du där och tog någon bild får du gärna lägga upp den i ett album på vår sida. Vi hjälper gärna till!

Hösten 2015

Då vinprovningen tidigare i vår var omtyckt kommer vi försöka köra en ny vinprovning lite senare under sommaren.

Vi har även planerat att återigen köra pilbågs- respektive pistolskytte, där man kan träffa både gamla och nya vänner.

Mer information kommer framöver.


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida