Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Introduktionsföreläsning för nollor - Alumner sökes

Skickat: 2015-05-28

Hej Alumn!

I slutet av augusti börjar nästa årskurs studenter. Programledningen kommer att ha en introduktionsföreläsning för D-programmet, och skulle gärna se att alumner som har tagit examen är med där. Om du tycker det låter intressant att inspirera de nya studenterna, ber jag dig att helt enkelt svara på det här mailet, så tar vi det vidare därifrån. :-)
 
Det rör sig om onsdag den 26 augusti klockan 11 - 12, samt torsdag 27 augusti klockan 11 - 12, och kommer att vara i E-huset (dvs Lund) båda gångerna. Tanken är att ni kommer två alumner till varje dag och berättar om erfarenheter från studierna och från karriären, kanske ger studenterna tips på vad ni tyckte var extra bra under studierna, och rent generellt hjälper dem att få en bild av utbildningen som den ser ut i backspegeln. Det kommer också att finnas tid för frågor.
 
 

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida