Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Maskin - Påminnelse AW Kulturen 29/5

Skickat: 2015-05-27

Hej Alumn!

Så här i tentatider blir infomailet lika kort som koncist:

Vi vill påminna om After Worken nu på fredag! Klockan 16 (med akademisk kvart) är vi på plats på Kulturkrogen vid Lundagård där vi bokat bord - ta med en vän så ses vi där för lite gött häng!

Har du inte gjort det än, gå med i vår Facebookgrupp! Där hålls kul diskussioner, och man får förstahandsinfo om aktiviteter som hålls för alumner. Håll särskild utkik i höst!

Avslutningsvis vill vi länka till en fin bild från senaste sektionstidningen Moment som kan vara relevant såväl för alumner som sommarlovsfirare. Beskär den gärna och använd som bakgrundsbild om saknaden faller på!
 
https://drive.google.com/file/d/0ByCcMObNy8qGSUlGcHBKN2gzQUU/view
 
Allt gott,
Maskins Alumni- och Mentorsansvariga

Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida