Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Uppföljning av Alumnimiddagen

Skickat: 2015-05-11

Hej Alumn!

Vi från Alumnigruppen på D-sektionen vill tacka er alla för en väldigt trevlig kväll och hoppas att vi ses igen nästa år. Det är tack vare er som Alumnimiddagen blir så otroligt trevlig som den är!

För att försöka få en ännu mer uppskattad middag nästa år så hoppas vi att du vill ta några få minuter för att besvara utvärderingsenkäten för Alumnimiddagen. Vi hoppas att både du som gick på middagen, och du som inte var med, vill ge input om hur det kan bli bättre, så att ännu fler kan och vill vara med nästa år.

Om du vill se bilder från kvällen, eller kanske andra bilder som relaterar till D-sektionen så finns det på vårt fotoarkiv. Om du har egna bilder från kvällen så ser vi gärna att du lägger upp dem där, så att andra också kan njuta av dem.
 
Tack för i år! Vi hoppas vi ses nästa år, då Alumnimiddagen ligger lördag den 14 maj 2016. Skriv in det i din kalender redan nu, så du inte råkar dubbelboka den dagen!

Detta email skickas ut genom Alumniföreningen vid TLTH. Du får det här brevet eftersom du är student eller alumn vid D-sektionen inom TLTH. Om detta är fel, kan du ändra din adress på Alumniföreningens hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida