Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Maskin - After Work 29/5 och Facebookgrupp

Skickat: 2015-05-10

Hej Alumn!

Det är med stor glädje vi kan meddela att Maskins alumniverksamhet åter är igång! Vi har stora ambitioner att tillsammans skapa en fantastisk och levande kultur för Maskinare som finns utanför Maskinhusets vackra (?) väggar!

Alumner på Facebook
För att underlätta detta, och för att ta alumniverksamheten in i 2015, finns nu en facebookgrupp riktad till alumner och maskinare i slutet av sin utbildning. På sidan ska information om evenemang och annan aktivitet komma upp, men det ska också vara en digital mötesplats där alla kan dela med sig av minnen, idéer och erfarenheter!

Gå med i gruppen, bjud in en gammal maskinarvän, och fortsätt ta del av gemenskapen som är (och var) Maskin! Kanske kommer du i kontakt med någon du inte hört av på länge?

https://www.facebook.com/groups/809516559128898/

After Work 29 maj
Ett evenemang som kommer komma upp i Facebookgruppen är en After Work för alumner! Dra ihop ett gäng (eller kom själv) och njut av gött häng, en bit mat och dryck med andra maskinare. Vi bjuder på snacks!

NÄR? Fredagen 29 maj, från senare eftermiddag till kväll (och kanske därefter?)
VAR? Vi kommer vara i Malmö/Lund-området. Exakt var är inte bestämt än, men mer info kommer! Har du förslag på favoritpubar (eller ställen vi borde undvika) är det hjärtligt välkommet!
HUR? Intresseanmäl dig antingen genom att svara på mailet, höra av er till oss (se kontaktuppgifter nedan) eller genom att gå med i Facebook-eventet när det kommer upp, så vet vi hur många bord (eller pubar) vi behöver boka.

Vi ses där!

Kontakta oss!
Vi som älskar alumniverksamhet, Maskin och att snacka med er är Carl-Johan och Henke (Alumniansvariga) och Alexandra (ordförande för Mentorsgruppen). Vi går i tvåan respektive fyran och har ett brett kontaktnät på sektionen, så har du tankar kan vi säkert få dem att bli verklighet!

Tveka inte att kontakta oss, ingen tanke är för liten eller för stor!


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida