Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Anmälan Jubileumsbal

Skickat: 2015-04-07

Hej K-alumner!

Nu är det inte länge kvar av anmälningstiden till K-sektionens Jubileumsbal. Som bekant är Jubileumsbalen höjdpunkten på K-sektionens 50-årsfirande och kommer hållas på AF-borgen den 16 maj. Anmälan har varit öppen i 4 veckor och i skrivande stund närmar vi oss 400 anmälda! Med anledningen av påskhelg skjuter vi på sista anmälningsdagen till onsdagen den 8 april.

För att anmäla dig till balen går du in på vår hemsida och fyller i anmälningsformuläret. Du kommer när du fyllt i formuläret att få ett mail skickat till den mailadress som du uppger. I detta mail får du dels en bekräftelse på att din anmälan är registrerad och dels får du betalningsinformation.

Är man intresserad av att gå ett helt gäng behöver varje person göra en enskild anmälan. Detta för att alla ska hamna rätt i systemet. I formuläret får man möjlighet att ange om man önskar sitta med en respektive eller ett gäng. Självklart kommer vi göra så mycket vi kan för att tillgodose era önskemål om bordsplacering och liknande! Det går också hur bra som helst att anmäla sig om man inte är gammal K-student.

Intresset från er alumner har varit väldigt stort men ännu finns det chans till förbättring. På vår hemsida finns en lista på alla som har anmält sig hittills och givit sitt medgivande till att publicera sitt namn och sitt inskrivningsår på hemsidan. Kika på listan och se vilka av dina gamla vänner och kursare som har anmält sig.

Vi får massvis med mail från er alumner om tips och funderingar, är ni hälften så sugna på 50-årsjubileum som det verkar kommer det gå hur bra som helst. Tveka inte att skicka ett mail till oss på k-jubileum@tlth.se om ni undrar något eller vill berätta något kul! Är man intresserad av bilder från vardagen på K-sektionen kan man följa oss på Instagram, där vi heter @ksektionenlth.

Glada och gula hälsningar,


Du får detta meddelande för att du tidigare har studerat på kemi- eller bioteknikprogrammet vid Lunds Tekniska Högskola: Därmed är du alumn vid Kemi- och Biotekniksektionen. Vid frågor eller synpunkter på Kemi- och Biotekniksektionens alumniverksamhet, vänligen kontakta Vice Ordförande.

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida