Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Alumnipub och pistolskytte

Skickat: 2015-03-31

Hej F-alumn!

Om du inte redan är anmäld till kvällens Alumnipub går det bra att göra det fram till klockan 16. Anmälan görs här: https://podio.com/webforms/11540614/806901. Puben börjar kl 17 i Mattehuset. 

 

Lördagen den 11 april är det dags för pistolskytte! Anmäl dig här för att vara med: http://www.alumniforeningen.se/pistolskytte

Vi kommer att vara i Bollhuset, Lund ( http://goo.gl/maps/PCBOc ) och börjar klockan 16:00. Vid 19-tiden så är allt klart och för de som är intresserade så kommer vi att gå på pub efteråt.


Det kostar 250kr/person för pistolskyttet (specialpris för alumner - normalt pris är 400 kronor). Det finns max 20 platser och dessa går till olika sektioner, men är det så att det blir platser över så är det först till kvarn som gäller.

Sista anmälningsdag är onsdag den 8 ap ril, klockan 17:00. Välkommen!

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida